Timmerdier niet langer “Op zoek naar een oom”

We zouden jullie zo ontzettend graag willen uitnodigen om “Op zoek naar een oom” te komen bekijken in een fijn theater en met ons te verdwalen in een mooi verhaal, maar helaas…

Al twee jaar hebben we achter de schermen telkens gezocht naar mogelijkheden om te kunnen spelen en telkens kon het niet doorgaan, werd het verzet, gewijzigd, heroverwogen en afgeblazen. We worden er onderhand verdrietig en ook wel een beetje moedeloos van.

Dit betekent dat we hebben besloten niet langer “Op zoek… “ te gaan.

Het décor gaat in de opslag, het stuk gaat op de plank.

We zetten er een punt achter.

Fin.

We hebben een frisse start nodig, een nieuwe uitdaging, een positief punt op de horizon. We gaan ons richten op voorstellingen, die passen in de huidige tijd, kleiner, compacter en coronaproof, om daarmee weer nieuwe energie op te doen en te ervaren waar we zo blij van worden: maken en spélen! En natuurlijk komen daarmee heel graag bij jullie terug.

Ontzettend bedankt voor jullie support in deze vreemde, onnavolgbare periode.

We wensen jullie alvast fijne feestdagen en alle goeds voor 2022!

Tot ziens,

Eva & Andrea