In de ijskast.

De knoop is doorgehakt: De première van “Op zoek naar een oom” op 7 maart aanstaande gaat definitief niet door.

Hoe treurig we dit ook vinden, we raken inmiddels al gewend aan alles wat gecanceld of verplaatst wordt. “Het is niet anders” en “het is wat het is” horen we dagelijks om ons heen. Maar, we komen uiteraard terug.

Het loopt bij Timmerdier allemaal eventjes parallel aan het weer op dit moment: we genieten van de stilte die neerdaalt, terwijl alles bevroren en ondergesneeuwd is en kijken uit naar wat er straks allemaal weer tevoorschijn gaat komen, de “schatten” die al liggen te wachten om later tot bloei te komen!

Dus, onze plannen gaan even in de ijskast, om ze op een later moment te ontdooien, oppoetsen en met nieuwe glans uit te voeren!

De reprise van “Op zoek naar een oom” staat gepland in 2022 op een nader te bepalen datum! Houd onze sociale media in de gaten voor de meest up-to-date info.