Vakantieplanning

Timmerdier heeft vakantie. Althans, onze ‘laatste-repetities-voor-de-grote-vakantie’ hebben we achter de rug.

Toch is er nog geen gevoel van rust of afronding. Integendeel. Alles en iedereen begint juíst nu weer actief te worden, nu de regels weer wat versoepeld zijn. Er komen mailtjes binnen over de mogelijkheden voor verplaatsing van eerder geplande voorstellingen en of we het ook leuk vinden om misschien ‘hier of daar’ te try-outen. Ja natuurlijk willen we dat! Maar hoe dan en wanneer precies? Want gek genoeg zijn we ook toe aan vakantie. Misschien juist wel door alle onrust van de afgelopen maanden. Even niets hoeven, in plaats van niets kunnen, maar van alles willen.

Dus, agenda’s erbij en een goede planning gemaakt, zodat we eindelijk weer – tenminste voor deze zomer – weten waar we aan toe zijn. We hebben er zin in. De rust én de actie, de ontspanning én de spanning, de yin en de yang. Een zomer in balans. Dat wensen we iedereen toe!