Alles ligt stil, maar onze zoektocht gaat door!

Terwijl het dagelijks leven er op dit moment totaal anders uit ziet voor iedereen, blijft er voor ons gelukkig één ding onveranderd: we zijn nog steeds op zoek!

We zijn bijvoorbeeld op zoek naar lesmateriaal. Leuke ideeën en opdrachten die we scholen kunnen bieden als randprogramma bij onze voorstelling. We zijn op zoek naar mogelijkheden in onze agenda’s voor het geval we eind deze maand toch geplande repetities en try-outs moeten verzetten?! En we zijn nog steeds op zoek naar financiering, al gaat dat heel voorspoedig en zitten we al op meer dan 40% van ons gestelde doel. Dank aan iedereen die ons project tot nu toe heeft gesteund!

Om alvast een klein tipje van de kaft op te lichten, hiernaast een kort filmpje met een impressie van de voorstelling, gemaakt met materiaal uit onze repetities. Zonder décor en kostuums, maar dat zit er, als het aan onze donateurs ligt, aan te komen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *